Friska naglar

Friska naglar

På samma sätt som att ha ett vackert hår, kan vackra och friska naglar hjälpa dig att se vacker ut. Det finns inget bättre än se och veta hur vackra och fräscha naglar man har. En handmassage ökar din blodcirkulation i händerna och hjälper till att få naglarna att växa snabbare. Dessutom är det ett bra sätt att skämma bort sig på. Vanliga problem många har är sköra och gulnande naglar. Sköra naglar kan uppkomma vid för mycket exponering för solljus, en dålig diet eller ihållande användning av nagelförstärkare. Använd en vattensäker lösning som kapslar in nödvändiga ämnen och stöter bort vatten och smuts. En vaxig läppbalsam kan vara väldigt effektiv även för naglar.
Gulnande naglar kan bero på att du inte använder dig av en grundlig yta under ditt vanliga nagellack, eller på grund av nagelsvamp som behöver behandlas. Du kan göra dina missfärgade naglar ljusare genom att använda en typ av scrub som gör naglarna vitare och innehåller mild slippasta, eller med en remover bestående av en citronsaftsliknande ingrediens som bleker den gula färgen.

Att ta väl hand om dina naglar och ditt hår är en väldigt viktig del av dina skönhetsrutin. Lyckligtvis finns det mängder av enkla och billiga knep för att ta hand om dig själv. Följ bara våra enkla steg och recept för att maximera din skönhet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0